JUL FÖR SJUTTON!

NU MED MARIA LUNDQVIST!

 

Gothenburg Studios arrangerar tillsammans med stjärnkrögaren Mats Nordström för andra året en underbar scenshow och ett härligt julbord i den stora filmstudion på Lindholmen i Göteborg. I år riktar vi strålkastarna mot stjärnorna: Maria Lundqvist, Uno Svenningsson, Jenny Berggren.

 

Maria känner vi från bl.a TV-serierna Sally och 30° i Februari, filmerna En Underbar Jävla jul och Änglagård. Maria är Guldbaggevinnare och Karamellodiktstipendiat samt aktuell på scenen just nu med Shirley Valentine. Uno har ett stort antal hits i bagaget som medlem i bandet Freda och från en lång solokarriär. Uno gör just nu succé i årets upplaga av tv-programmet Så Mycket Bättre. Jenny erövrade världen med bandet Ace of Bace, och medverkade i förra årets Så Mycket Bättre!

 

Vid förra årets Julshow på Gothenburg Studios var Lasse Kronér värd. Men i år tar han en time-out. Bakgrunden är förstås den senaste periodens skriverier i media och den

anmälan som gjorts mot honom. Anmälan är under utredning av polis.

 

Gothenburg Studios, liksom alla företag i Good Partners koncernen, tar avstånd från brottsliga handlingar. Därutöver stöder bolagen initiativ som syftar till att motverka förtryck och exploatering, vare sig grundat i sexism, rasism eller ekonomiska maktförhållanden. Vi stöder också helhjärtat MeToo-kampanjen.

 

- Nu vill vi fokusera på att bjuda vår publik på en underbar kväll, med en ännu bättre Julshow med stjärnor som Maria, Uno, Jenny, men även Gunnar Jaunupe, Partypatrullen, och Mathilda Kronér. Och med stjärnkocken Mats Nordströms julbord vågar vi lova en fantastiskt upplevelse, både på scenen och på tallrikarna, säger Paul Blomgren DoVan, producent på Gothenburg Film Studios.

Publicerat: 2 November 

Tidigare pressmeddelanden ->