Kära Julshowsgäster! 

Lasse Kronér har idag meddelat oss att han inte kommer ha möjlighet att delta i den Julshow som genomförs mellan 24 nov till 16 dec, på grund av den senaste tidens uppmärksamhet i media runt hans person.

"Givet det som har hänt de senaste dagarna känner jag att jag vill ta en time-out. Jag älskar min musikaliska sida och har verkligen jobbat för att göra vår Julshow fantastisk, vilket jag verkligen tror den är. Jag behöver fundera, och fokusera på den situation jag nu ofrivilligt befinner mej i. Det är inte ett lätt beslut, men nödvändigt för mej, och för att ge mina musikerkollegor det utrymme de behöver. Önskar dem självklart all lycka", skriver Lasse om sitt beslut idag.

 

Showen "Jul för Sjutton - en mycket bättre Julshow" ges vid 10 tillfällen med start 24 november. Uno Svenningsson  - nu aktuell från tv-programmet Så Mycket Bättre - och Jenny Berggren från Ace of Base, tillsammans med Gunnar Jaunupe och Partypatrullen, med flera artister fyrar av en spektakulär och underhållande show, och där stjärnkocken Mats Nordström bjuder till bords med firat Julbord fullt av hemlagade läckerheter.

Efter förra årets succé erbjuder Gothenburg Film Studios nu för andra året i rad en enastående Julshow med fantastiska artister och det allra godaste julbordet, allt i en spännande och filmisk miljö.

Paul Blomgren DoVan / Producent

Publicerat: 26 Oktober