SHOWEN

I mörka december tänder vi upp strålkastarna i våra tre filmstudios och bjuder på en magisk kväll i filmens värld. Kvällens värd och manusförfattare är Lasse Kronér. Tillsammans med Uno Svenningsson , Jenny Berggren (Ace of Base) med flera kommer han ge er en show ni sent kommer att glömma. 

 
 

JULBORDET 

Det hyllade julbordet är skapat av stjärnkrögaren Mats Nordström, som serverat julbord sedan 1986 (Långedrags värdshus, Tjolöholms slott, Fiskekrogen och Hamnkrogen på Liseberg). Efter 10 år med Wasa Allé är nu Mats Nordström krögare på Magasinet på Härön, driver två lunchrestauranger och är catering/eventansvarig för många av Göteborgs största arrangemang, bland annat Way Out West och Volvo Ocean Race.

Till årets julbord har Mats Nordström komponerat en meny av hemlagade delikatesser. Det utlovas traditionella smaker och noggrant utvalda råvaror från svenska gårdar och leverantörer. Nordströms sillar, fantastisk fisk & skaldjur, smakfulla charkuterier, läckra ostar från lokala gårdsmejerier och hemtrillade köttbullar, för att nämna några favoriter. Vi har endast en sittning per kväll så stressa inte, utan njut av maten och godsakerna i lugn och ro.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

23 nov - 16 dec

817  kr (exkl. moms) / inkl. julbord

Polstjärnegatan 10

ARTISTERNA

Lasse Kronér

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Jenny Berggren

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Uno Svenningsson

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Partypatrullen

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Mathilda Kronér

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Yasmine Östergren

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

JUL FÖR SJUTTON!

NU MED MARIA LUNDQVIST!

 

Gothenburg Studios arrangerar tillsammans med stjärnkrögaren Mats Nordström för andra året en underbar scenshow och ett härligt julbord i den stora filmstudion på Lindholmen i Göteborg. I år riktar vi strålkastarna mot stjärnorna: Maria Lundqvist, Uno Svenningsson, Jenny Berggren.

 

Maria känner vi från bl.a TV-serierna Sally och 30° i Februari, filmerna En Underbar Jävla jul och Änglagård. Maria är Guldbaggevinnare och Karamellodiktstipendiat samt aktuell på scenen just nu med Shirley Valentine. Uno har ett stort antal hits i bagaget som medlem i bandet Freda och från en lång solokarriär. Uno gör just nu succé i årets upplaga av tv-programmet Så Mycket Bättre. Jenny erövrade världen med bandet Ace of Bace, och medverkade i förra årets Så Mycket Bättre!

 

Vid förra årets Julshow på Gothenburg Studios var Lasse Kronér värd. Men i år tar han en time-out. Bakgrunden är förstås den senaste periodens skriverier i media och den

anmälan som gjorts mot honom. Anmälan är under utredning av polis.

 

Gothenburg Studios, liksom alla företag i Good Partners koncernen, tar avstånd från brottsliga handlingar. Därutöver stöder bolagen initiativ som syftar till att motverka förtryck och exploatering, vare sig grundat i sexism, rasism eller ekonomiska maktförhållanden. Vi stöder också helhjärtat MeToo-kampanjen.

 

- Nu vill vi fokusera på att bjuda vår publik på en underbar kväll, med en ännu bättre Julshow med stjärnor som Maria, Uno, Jenny, men även Gunnar Jaunupe, Partypatrullen, och Mathilda Kronér. Och med stjärnkocken Mats Nordströms julbord vågar vi lova en fantastiskt upplevelse, både på scenen och på tallrikarna, säger Paul Blomgren DoVan, producent på Gothenburg Film Studios.

Tidigare pressmeddelanden ->